02.10.2019

Робоча поїздка заступника міського голови Пустоварова А.І. до управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Олександрівському району.

Олекс УСЗН 02.10.2019 Пустоваров

Заступник міського голови Пустоваров А.І. продовжує знайомство з організацією роботи управлінь соціального захисту населення напередодні опалювального сезону. 02 жовтня відбулась робоча поїздка до управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Олександрівському району, під час якої Пустоваров А.І. перевірив роботу з організації прийому громадян за допомогою системи електронного керування чергою, програмних комплексів «Електронна заява та декларація», «Електронний документообіг».

Під час візиту Пустоваров А.І. ознайомився з новою розробкою управління – роботою багатоканального телефонного зв’язку між управлінням та громадянами «Інформаційна лінія соціального захисту населення м. Запоріжжя».

Основним завданням ІР-телефонії є спрощення роботи щодо консультування громадян з будь-якого питання сфери соціального захисту. Кожен мешканець будь-якого району нашого міста цілодобово шляхом ідентифікації через мобільний телефон має можливість отримати інформацію за загальноміським номером 093-170-77-70.

Впровадження такої форми роботи дає можливість наблизити послуги до громадян, зробити отримання консультацій комфортним і зручним, а також скоротити витрати часу на отримання інформації.

Пустоваров А.І. також ознайомився зі станом розробки програмного комплексу «Автоматизована система обробки звернень громадян», який дозволить посилити контроль за вирішенням питань, з яких звертаються до управління мешканці міста.

В ході поїздки були обговорені інші нагальні питання соціального захисту населення.

Заступник міського голови Пустоваров А.І. поставив завдання по створенню максимально комфортних умов для населення при оформленні пільг та субсидій в опалювальний період 2019-2020 р.р., які дозволять уникнути черг та зменшити час перебування громадян в управлінні, а також по впровадженню і в подальшому в роботу управління сучасних технологій, які наблизять процес отримання соціальних допомог безпосередньо до громадян та спростять механізм їх отримання. Звернув увагу на запровадження сучасних наробок в усіх управліннях соціального захисту населення міста Запоріжжя.