11.10.2019

11.10.2019

IMG_1548

Продовжують свою роботу «мобільні соціальні офіси», створені при управліннях соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах.

Черговий виїзний прийом Мобільного соціального офісу Дніпровського району відбувся 10 жовтня 2019 року в комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7 І-ІІ ступенів» Запорізької міської ради.

Працівники дитячого закладу отримали роз´яснення з питань монетизації субсидій та пільг, призначення різних видів державних соціальних допомог, отримання матеріальної допомоги, забезпечення санаторно-курортним лікуванням. Багатьох цікавили питання щодо пенсійного забезпечення в Україні.

Також обговорено питання переходу України на Міжнародний стандарт IBAN (міжнародний номер банківського рахунку). Усім присутнім були надані детальні роз’яснення з різних нагальних питань. Працівників закладу ознайомлено з можливістю попереднього запису на прийом до спеціалістів за допомогою «ONLINE ЗАПИСУ» на сайті управління, з можливістю отримати консультацію з різних питань соціального захисту за допомогою багатоканального загальноміського телефону 093-170-77-70.