Підтримка сімей загиблих в АТО

21.01.2019

Підтримка сімей загиблих в АТО

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення, яка фінансується з бюджету міста, передбачено низку заходів, спрямованих на соціальний захист учасників антитерористичної операції і членів сімей загиблих під час участі в АТО, операції Об’єднаних сил.

У програми на 2019 рік  передбачені такі види адресної цільової допомоги  членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил:

-особам (від 18 років), які мають статус члена сім’ї загиблого в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, і членів сімей загиблих під час участі в Революції Гідності та в антитерористичній операції, яким присвоєно звання Герой України (посмертно), у розмірі 8000 гривень;

-неповнолітнім дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, у розмірі 12000 гривень.

Зазначені виплати у січні цього року здійснено управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради на загальну суму понад 1млн.грн. Допомогу отримають 86 дорослих осіб та 31 дитина з сімей загиблих в АТО.