Соціальна підтримка членів сімей військовослужбовців, загиблих на території Республіки Афганістан та на території інших держав

15.04.2019

Соціальна підтримка членів сімей військовослужбовців,

загиблих на території Республіки Афганістан та

на території інших держав

Управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради у рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя щороку надається адресна цільова допомога членам сімей військовослужбовців, загиблих на території Республіки Афганістан та на території інших держав.

У цьому році розмір допомоги було збільшено:

по 8000 грн. отримують 35 членів сімей військовослужбовців, загиблих на території Республіки Афганістан та на території інших держав;

по 12000 грн. – 2 особи з інвалідністю з дитинства, батьки яких загинули на території Республіки Афганістан та на території інших держав.

З бюджету міста на це виділено 300 тисяч грн.

У Запоріжжі учасники АТО отримують матеріальну допомогу

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя, яка фінансується за кошти бюджету міста продовжується надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, які отримали статус учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни.

Розмір матеріальної допомоги складає 3000 гривень.

У квітні цього року управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради проведено виплату матеріальної допомоги 42 учасникам бойових дій в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, які мають реєстрацію у місті Запоріжжі та стали на облік в управліннях соціального захисту населення міської ради по районах у березні поточного року.

З початку 2019 року зазначену допомогу отримали 137 осіб.