У Запоріжжі учасники АТО отримують матеріальну допомогу

12.11.2019

У Запоріжжі учасники АТО отримують матеріальну допомогу

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя, яка фінансується за кошти бюджету міста продовжується надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, які отримали статус учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни.

Розмір матеріальної допомоги складає 3000 гривень.

У листопаді цього року управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради проведено виплату матеріальної допомоги 29 учасникам бойових дій в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, які мають реєстрацію у місті Запоріжжі та стали на облік в управліннях соціального захисту населення міської ради по районах у жовтні поточного року.

З початку 2019 року зазначену допомогу отримали 368 осіб.

Особам з інвалідністю виплачена цільова допомога

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення м.Запоріжжя, управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради щороку надається одноразова адресна цільова допомога особам з інвалідністю, які користуються інвалідними візками.

У місті мешкає 1683 особи зазначеної категорії, які знаходяться на обліку в управліннях соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах та у Запорізькому відділенні  управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Запорізькій області.

У листопаді поточного року управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради цим мешканцям міста проведено виплату одноразової цільової допомоги у розмірі 1000 гривень.

Всього з бюджету міста на це виділено 1млн. 683тис.грн.