У Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підбили підсумки роботи за 2018 рік

12.02.2019

У Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підбили підсумки роботи за 2018 рік

13

Підсумковий захід відбувся 11.02.2019 на базі міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На зустрічі були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоваров А.І., начальник управління соціального захисту населення Запорізької міської ради Полковнікова О.Я., начальники  управлінь соціального захисту населення по районах міста.

Директор ЗМЦСССДМ Токарєва Л.В. звітувала перед присутніми про роботу Центру у минулому році. За результатами роботи Центру в 2018 році спеціалістами ЗМЦСССДМ здійснено оцінку потреб у 4094 родин, на облік поставлено 883 родини, які опинились у скрутній життєвій ситуації.

Учасники заходу ознайомилися із пріоритетним напрямком роботи у 2018 році із  впровадження нових методів роботи з сім’ями, в яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування.

Одним із надбань ЗМЦСССДМ у минулому році було облаштування сенсорної кімнати «Дитяча країна мрій», яка стала номінантом щорічного конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто».

Ознайомившись із результатами діяльності ЗМЦСССДМ, А.І.Пустоваров відмітив важливість завдань, які вирішує центр  та звернув увагу на необхідність більш ефективного  інформування мешканців міста щодо  діяльності центру та послуг, якими можна скористуватись.