сервіс єМалятко

10.03.2020

В Запоріжжі запущено послугу єМалятко

За допомогою сервісу єМалятко молоді мами можуть скористатись 8 послугами, зокрема, оформити допомогу при народженні дитини та допомогу на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Це дуже зручно, адже тепер не потрібно молодим батькам з новонародженою дитиною звертатись безпосередньо до управління соціального захисту, надавати копії документів. Заява та необхідна інформація надходять автоматично.

На сьогодні за заявами, що надійшли до управлінь соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста через сервіс єМалятко, державна допомога при народженні дитини призначена семи молодим мамам. Про призначення допомоги заявницям повідомлено через електронну пошту та СМС-повідомлення.

Щоб скористатись послугою єМалятко в пологовому будинку, батькам треба звернутися до медпрацівника і мати при собі паспорт, податкові номери платників податків, якщо маються, медичну довідку про народження дитини від пологового будинку та номер поточного рахунку з банку для отримання державної соціальної допомоги.