Надання пільг

12.11.2020

Надання пільг

Станом на 01.11.2020 у місті Запоріжжя отримують пільгу на оплату житлово-комунальних послуг 25126 осіб. З них у готівковій формі 7976 осіб, безготівковій формі 17150 осіб.

Якщо протягом неопалювального сезону пільговик користувався пільгою, а в опалювальному сезоні бажає отримувати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, то йому необхідно надати заяву до управління соціального захисту населення для призначення субсидії.

Заяву та декларацію можна подати в електронному вигляді через офіційний веб-сайт Міністерства соціальної політики з накладенням кваліфікованого електронного підпису.

Заяву та декларацію можна заповнити вдома та надіслати поштою або подати через скриньку для документів, які є в усіх управліннях.

Бланки заяв та декларацій, зразки їх заповнення розміщені на веб-сайтах управлінь соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах. 

Якщо під час отримання пільг або субсидії у пільговиків відбулись якісь зміни, зокрема зміна складу сім’ї, заміна документів, зміна переліку житлово-комунальних послуг, пільговик зобов’язаний повідомити про це управління соціального захисту населення.